Prirodna kozmetika

Kozmetika je hrana za kožu. Zato na kožu trebamo stavljati samo one sastojke koji su toliko zdravi i kvalitetni da bismo ih mogli i pojesti. Prednosti prirodne kozmetike pred komercijalnom su brojne. Ponajprije su usmjerene na zdravstvene dobrobiti, ali i na dugotrajnu ljepotu kože i održavanje mladolikosti.

SMILE prirodna kozmetika

SMILE prirodna kozmetika spravljena je od prirodnih sastojaka s posebnom pažnjom i ljubavlju prema biljkama i osobama koje će je koristiti. SMILE prirodnu kozmetiku ručno izrađuje certificirana fitoaromaterapeutkinja od kvalitetnih hladno prešanih i nerafiniranih biljnih ulja i maslaca, kemotipiziranih eteričnih ulja i hidrolata visoke kvalitete te ostalih najfinijih prirodnih sastojaka, s osmijehom na licu. :-)

Trenutno u našoj ponudi:

ULJNI SERUM ZA POMLAĐIVANJE (pročitajte više/naručite OVDJE)
Za njegu umorne, dehidrirane i osjetljive kože te svih tipova kože kojima je potrebna ANTISTRES terapija. Vrlo visok sadržaj vitamina E, ljekovitih omega-3 i omega-6 masnih kiselina, karotenoida i palmitoleinske kiseline ovom serumu daje visoku LJEKOVITOST i potvrđuje njegovo anti-age, protuupalno i antioksidativno djelovanje.
Količina: 30 ML
Cijena: 90,00 KN

– NEVENOV BALZAM (pročitajte više/naručite OVDJE)
EXTRA SUPERIOR – spravljen od samih latica nevena; ublažava opekline, ubode komaraca, pčela i ostalih kukaca, smanjuje otekline i bol, pomaže kod svih kožnih upala, ekcema, lišajeva, psorijaze, alergija i osipa, zacjeljuje rane; štiti kožu beba i male djece, smiruje pelenski osip, liječi bolne i oštećene bradavice kod dojenja, itd.
Količina: 50 ML
Cijena: 70,00 KN

–  MASAŽNE PLOČICE Cookies za njegu i regeneraciju kože (pročitajte više/naručite OVDJE)
Spravljeni od ljekovitih nerafiniranih i hladno prešanih ulja i maslaca te kvalitetnih eteričnih ulja.
Količina: 25 ML
Cijene: 30,00 KN (1 masažna pločica)
50,00 KN (2 masažne pločice/popust)

– MACERAT STOLISNIKA (pročitajte više/naručite OVDJE)
Snažnim protuupalnim djelovanjem umiruje ekceme, psorijazu i hemoroide; vrlo djelotvorno kod svih kožnih upala te za njegu suhe, oštećene, ali i masne kože.
Količina: 50 ML
Cijena: 45,00 KN

– ANTICELULITNO ULJE (pročitajte više/naručite OVDJE)
Organska centela i visokokvalitetna eterična ulja u zdravom pripravku koji smanjuje celulit; prirodna i zdrava alternativa sintetskim kremama – daje DUGOTRAJNE rezultate bez štetnog djelovanja na kožu i cijeli organizam.
Količina: 100 ML
Cijena:  130,00 KN ⇒ 104,00 KN (do isteka zaliha)

⇒ Način plaćanja: pouzećem (kod primitka pošte – dostava putem HP). Cijena dostave nije uračunata u cijenu proizvoda i posebno se naplaćuje.
⇒ Upite i narudžbe primamo putem obrazaca za narudžbu (klikom na proizvod koji Vas zanima) ili na e-mail: smile.kozmetika@gmail.com

Prednosti prirodne kozmetike

• Pravu prirodnu kozmetiku sačinjavaju kvalitetni prirodni sastojci: hladno prešana i nerafinirana biljna ulja i maslaci, kvalitetna i nepatvorena eterična ulja, kvalitetni hidrolati ili cvjetne vodice i ostali biljni ekstrakti. Ti sastojci sadrže prirodne masnoće koje su po svojem sastavu slične masnoćama kože pa ih koža lako prihvaća i upija. Najčešći sastojci komercijalne kozmetike su vazelin i parafin, silikonska ulja i rafinirana biljna ulja koja nemaju nikakve hranjive vrijednosti.

• Prirodna kozmetika ne sadrži već spomenute naftne derivate koji čine temelj komercijalne kozmetike: parafin i vazelin. Naftni derivati ne hrane kožu i ne djeluju ljekovito, čak mogu imati i kancerogeno djelovanje.

• Prirodna kozmetika ne sadrži umjetne boje i mirise, niti umjetne konzervanse pa tako ni već omražene parabene. Komercijalna kozmetika prepuna je umjetnih konzervansa kako bi se mogla dugo skladištiti i zatim još dugo stajati na policama trgovina dok ne nađe krajnjeg kupca. A konzervansi često izazivaju alergije.

• Prednost prirodne kozmetike je i što se može napraviti individualno baš za potrebe naše kože.

*** Zašto koristiti prirodnu kozmetiku? Prirodna kozmetika stavlja naglasak na kvalitetne, svježe, hranjive i ljekovite sastojke. Ona je nježna prema koži, srodna koži, hranjiva i ljekovita, hipoalergena i ne sadrži nepotrebne kemikalije. Također je i kreativna i unikatna jer na izbor imamo velik broj prirodnih sastojaka koje možemo koristiti za bezbrojne i uvijek nove kombinacije pripravaka. I zato što je neodoljiva!

Never miss a chance to SMILE! :-)

Helena Lozić, fitoaromaterapeut
smile.kozmetika@gmail.com

Oglasi