Reumatizam

Reuma ili reumatizam je pojam koji se odnosi na niz mišićno-koštanih oboljenja poznatih kao reumatske bolesti. Ubraja se u najčešće kronične bolesti na svijetu. U Hrvatskoj se procjenjuje da preko 40,000 ljudi boluje od nekog oblika reume. Najčešći oblici reumatizma su: reumatoidni artritis, osteoartritis, giht. Većina reumatskih bolesti najčešće zahvaća kosti, zglobove, mišiće, ligamente, hrskavicu, tetive.

Točni uzroci nastanka reume nisu u potpunosti poznati. Istraživanja su pokazala da osim genetske predispozicije, faktori koji mogu potaknuti razvoj reumatizma: fizička neaktivnost, nepravilna i nezdrava prehrana, pušenje, konzumiranje alkohola, dugotrajan boravak u vlažnim ili klimatiziranim prostorijama, prekomjerna tjelesna težina, ozebline.

Pogađa li reuma samo osobe starije životne dobi? Iako je većina oboljelih iznad 40 godina životne dobi, od reume nažalost obolijevaju i djeca i mladi.

Kako si pomoći kod reume?

– preporučuje se lagano vježbanje s oprezom na to koje vježbe smijete raditi, a koje ne smijete; potrebno je paziti da se zglobovi ne opterećuju previše

– stari Grci su govorili da priroda ima lijek za svaku bolest; preporučamo prirodnu mast od smole smreke (više pročitajte OVDJE)

– zdrava prehrana bogata svježim povrćem i voćem može pomoći

– ako je potrebno, smanjite tjelesnu težinu (velika tjelesna težina znači velik pritisak na zglobove)

– smanjiti (prestati) pušiti i konzumirati alkoholna pića

– toplina pomaže, a najbolji učinak na reumu uočen je kod upotrebe čiste prirodne vune; ona ugodno grije i pritom regulira vlagu; vunu i njene osobine reguliranja topline cijenio je i poznati vladar Karlo Veliki.

Kako kod reume djeluje SMREKOgold 100% prirodna mast od smole smreke?

– pri nanošenju na kožu ne djeluje samo površinski, već ima i jak dubinski učinak na mišićno koštani sustav

– dokazano djeluje antiupalno

– djelotvorno smanjuje bolove od reume

– smanjuje otekline

– smanjuje ukočenost zglobova i poboljšava njihovu pokretljivost

– olakšava bolove kod kroničnih bolesti kostiju

– opušta mišiće i vezivna tkiva

– pospješuje protok krvi i limfe te potiče regeneraciju tkiva i stanica.

ovdje narucite prirodnu mast od smole smreke smrekogoldNaručite brzo i jednostavno klikom na sliku ili OVDJE
→ Cijena SMREKOgold masti je 94,00 KN (+ poštarina). Kod narudžbe 3 komada masti, poštarina je besplatna.

Upotreba SMREKOgold masti od smole smreke

Redovito mažite dijelove tijela koji vas bole, dva do tri puta na dan. Za najbolje rezultate, mažite se i onda kad se bol smanjila. Dobro utrljajte mast. Najvažnije mazanje je prije spavanja, a preko noći možete ostaviti topli oblog jer on poboljšava djelovanje masti na reumu. Prije primjene masti, očistite kožu toplom vodom. Upotrebljavajte samo prirodnu mast od smole smreke!

Iskustva

”Mast od smole smreke upotrebljavam već neko vrijeme zbog artritisa i mogu reći da dobro djeluje jer su mi se bolovi smirili.” Branka C.

”Mama ima reumatoidni artritis i od njega joj budu nateknuti i bolni zglobovi na rukama i čak teško miče rukama. Probali smo svašta i nije bilo nekog posebnog rezultata. Vašu mast maže svakodnevno nekih dva tjedna, i uočila je da djeluje, smanjile su se otekline i bol. Hvala vam!” Ivana Lj.

”Kad je velika vlaga u zraku i promjena vremena, bole me zglobovi na rukama, kukovi i područje oko lopatica, vjerojatno je reuma jer ju je i mama imala… Već nakon prvog dana mazanja sam osjetila poboljšanje.” Marija P.

”Tati sam uzela SMREKOgold za giht. Rekao je da mu pomaže najbolje od svega što je do sada koristio. Hvala!” Ana I.

”Koristila sam mast zbog reume i prvo sam mislila da ne djeluje, pa sam pročitala da treba svaki dan mazati neko vrijeme, kako kod koga, da nema pravila. Negdje nakon dva tjedna mi se bol počela olakšavati i sad nakon otprilike mjesec dana osjećam da je bar upola manja bol. Nastavit ću mazati i dalje.” Kata T.

”Odlična mast za reumu, najbolja do sada koju smo muž i ja imali, a potpuno prirodna. Prezahvalni smo.” Zorica H.

”Supruzi sam naručio Vašu mast SMREKOgold zbog njenog artritisa u prstima i šakama. Mazala se koje čime do sada, ali ovako joj jako nije ništa pomagalo! Zanimljivo da se odmah kod prvog korištenja osjećala bolje, bol je odmah nestala, što nismo očekivali!” Ivo G.

Više iskustva upotrebe SMREKOgold 100% prirodne masti smole smreke kod reume i drugih tegoba, možete pročitati OVDJE:

iskustva-smrekogold copy

Pogledajte naš originalni kratki video o SMREKOgold masti:

Oglasi